Jos tämä viesti näyttää sekavalta, kopioi tämä linkki selaimeesi: http://images.talentum.com/mediuutiset/kilpailu/viikkokirje/malli.html

Mediuutiset tarjoaa sinulle uutiskirjeen.

Kirje kertoo terveysalan uutiset ammattilaisille keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kirje on veloitukseton ja sen voi keskeyttää koska tahansa. Tilaukseen sovelletaan Alma Talentin käyttöehtoja ja rekisteriselostetta.

Olen lääkäri tai muu reseptilääkinnän ammattilainen. Tilaan maksuttoman Mediuutisten uutiskirjeen.

Olen

En ole reseptilääkinnän ammattilainen. Tilaan maksuttoman Mediuutisten uutiskirjeen.


Sähköposti: 

Huom! Ammattitieto on tärkeä, koska se voi vaikuttaa uutiskirjeen sisältöön. Lääkelain mukaan tuotetietoa reseptilääkkeistä voi jakaa pääsääntöisesti vain ammattiryhmille, joilla on oikeus kirjoittaa reseptejä.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin. Halutessasi voit kieltää tietojesti käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Alma Talent Oy:n tilaajapalveluun, puh. 020 442 4100, sähköposti: tilaajapalvelu@almatalent.fi

Tilauksen tehtyäsi lähetämme sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan. Niiden avulla voit muun muassa päivittää käyttäjätietojasi sekä tilata maksullisia palveluja tai muita maksuttomia uutiskirjeitä.