Jos kirje ei näy Sinulla oikein, löydät kirjeen myös täältä.

Talentum
 
Kirjauutuudet marraskuu 2010

 

Anttoni Pihlajamäki

Aina ei tarvitse keksiä lamppua uudelleen

Uudistumisen tärkeydestä toitottajia riittää nykyisin jokaisen median jokaiseen kulmaan ja koloon. Joitakin tämä ahdistaa, koska uudistuminen tuntuu olevan kaukana oman köllöttelyalueen ulkopuolella.

Taloussuhdanteiden vaihtelutkaan eivät poista sitä tosiasiaa, että yritykset ovat aina monien haasteiden edessä. Myös orastavan nousun aikana joudutaan visaisten kysymysten äärelle. Miten varmistaa asiakkuuksien säilyminen? Miten tehdä kasvusta jatkuvaa? Miten kehittää työhyvinvointia, jolla avainhenkilöiden sitoutuminen varmistetaan?

Oikotie riemuun eli loistava idea voi löytyä, mutta aina tarvitaan sitä perinteistäkin menetelmää – kovaa työtä. Tämä tarkoittaa kaikkien mahdollisten tulonlähteiden hyödyntämisen lisäksi myös jatkuvaa uudistumista. Uudistumisen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa lampun keksimistä uudelleen, vaan joskus kyseessä voi olla vanhan lampun puhdistus, jolla loisteeseen saadaan uutta potkua.

Troppia uudistumisahdistukseen alta ja osoitteesta www.talentumshop.fi

Valaisevaa ja nousujohteista lumitalvea kaikille!

Talentum Ammattikirjat

Anttoni Pihlajamäki
kustannustoimittajaVaaralliset ideat

Vaaralliset ideat
Alf Rehn
Vaaralliset ideat ei toista muiden kirjaamia totuuksia tai itsestäänselvyyksiä luovuuden ihanuudesta. Päinvastoin. Se ravistelee lukijansa pois luovuuden kodikkaalta mukavuusalueelta, herättää tunteita, provosoi, ärsyttää ja ehkä hieman suututtaakin. Ennen kaikkea se kuitenkin rohkaisee ajattelemaan sopimattomasti, mikä on aidon, tuloksiin johtavan luovuuden ja innovaatioiden lähde.
Kirja sisältää monia esimerkkejä ideoista ja innovaatioista, jotka ovat saaneet alkunsa provosoidusta ajattelusta, sekä esittelee viiden askeleen mallin, miten lähestyä aitoa luovuutta.
168 s., 49 €
Työhyvinvointi johtaa tuloksiin Työhyvinvointi johtaa tuloksiin – Parhaat käytännöt kymmenen vuoden ajalta
Riitta Hyppänen
Miten työhyvinvointia voi kehittää, ja miten se parantaa yrityksen tulosta? HENRY ry:n Henkilöstöteko-kilpailu on seulonut henkilöstötekojen helmet esiin jo kymmenen vuoden ajan.
Kirja kertoo kilpailun finalisteista ja muista mielenkiintoisista hankkeista. Mitä tapahtui menestyksen jälkeen? Mitä tästä opimme? Käytännön esimerkkien ohella analysoidaan työhyvinvointiin liittyviä tutkimustuloksia sekä luodaan katse tulevaisuuteen.
328 s., 49 €
CRM ja muutoksen tuska - Asiakkuudet haltuun CRM ja muutoksen tuska - Asiakkuudet haltuun
Tommi Oksanen
Jos asiakaslähtöisyys olisikin enemmän kuin pelkkä mantra?
Monet yritykset investoivat asiakaslähtöisyyden nimissä CRM-järjestelmiin. Käyttöönoton jälkeen kuitenkin usein huomataan, että hyödyt jäävät kauas asetetuista tavoitteista.
CRM:n onnistuneella käyttöönotolla parannetaan yrityksen valmiuksia tehdä parempaa bisnestä – sekä yrityksen että asiakkaan kannalta. Tässä kirjassa kerrotaan teoriaan ja kokemukseen pohjautuen, miten onnistunut CRM-käyttöönotto toteutetaan sen alkumetreistä ensimmäisen käyttöönottovuoden loppuun saakka.
336 s., 79 €
Pilvipalvelut Pilvipalvelut
Petteri Heino
Cloud computing -pilvitoimintamalli on noussut puheenaiheeksi vasta viime vuosina. Onko se palveluiden myymisen ja ostamisen taivas?
Vakiintunutta rajausta ei vielä ole, eikä toimintamallia oikein voida määritellä standardienkaan kautta - yksinkertaisin pilvipalvelun ilmentymä on yksittäinen palvelin, jonka voi ostaa vaikka vain tunniksi. Pilvitoimintamallissa on siis yritysten kannalta kyse rahasta ja kyvystä mukautua muutoksiin, koska me olemme kaikki ja koko ajan internet-pilvessä.
267 s., 39 €
Asunto- ja kiinteistökauppariidat 2000-luvun hovioikeuskäytännössä Asunto- ja kiinteistökauppariidat 2000-luvun hovioikeuskäytännössä
Tiina Koskinen-Tammi, Leena Laurila
Kirjassa käsitellään kiinteistö- ja asuntokauppariitojen tuoretta hovioikeuskäytäntöä. Aineistona on yli 130 hovioikeusratkaisua pääasiassa vuosilta 2006–2010. Kirjassa tarkastellaan tuomioistuinten kannanottoja laatuvirheperusteisiin, virheen seuraamuksiin ja ostajan velvollisuuksiin.
Kirjassa käsitellään myös rakennustekniikan ja asuntokaupan asiakirjojen, kuten erilaisten tutkimusten ja lausuntojen merkitystä virhearvostelulle sekä asuntokauppariitoihin liittyviä oikeudenkäyntikulu-ratkaisuja.
486 s., 78 €
Uusi kansainvälinen oikeus Uusi kansainvälinen oikeus
Kari Hakapää
Teoksessa käsitellään kansainvälisen oikeuden yleisiä oppeja sekä kansainvälisten suhteiden sääntelyä koskevia erityiskysymyksiä kuten ihmisoikeuksia, ympäristönsuojelua, kansainvälisiä taloussuhteita, sodan oikeussääntöjä ja kansainvälisten riitojen rauhanomaista ratkaisemista. Ajankohtaisia aiheita ovat mm. ilmastonmuutoksen vaikutukset, kansainvälinen rikosoikeus, terrorismin ehkäisy ja humanitaarisen intervention oikeutus. Kansainvälisen oikeuden kysymyksiä käsitellään sekä kansainvälisen valtioyhteisön että Suomen näkökulmasta.
3., uud. painos, 704 s., 93 €

Ulosottolainsäädäntö 2011 Ulosottolainsäädäntö 2011
Virpi Korolainen (toim.)
Teokseen on koottu keskeiset ulosotto-oikeutta koskevat kansalliset ja Euroopan unionin säädökset. Vuoden 2011 painoksessa on ulosottokaaren ja luottotietolain uudistus, joka koskee saatavan lopullisen vanhentumisen vaikutusta maksuhäiriömerkintöihin ja ulosoton tietojärjestelmästä annettavia tietoja. Lisäksi mukana on muutoksia, jotka koskevat kuluttajaluottoja, tiedoksi-antoa oikeudenkäynnissä, velkajärjestelyn maksuohjelman kestoa, sakon ja yhdyskuntapalvelun täytäntöönpanoa sekä holhousta. Teos sisältää myös uuden lain ja ­asetuksen Rikosseuraamuslaitoksesta ja uuden Luganon yleissopimuksen.
551 s., 86 €, kestotilaushinta 73,10 €
Suomen Laki

Vuoden 2010 lakikirjat ovat ilmestyneet

Suomen Laki I 2010
Tuomas Kokkonen, Virpi Korolainen (toim.)
2556 s., 195 €, kestotilaushinta 146,25 €

Suomen Laki II 2010
Anne Vilppula (toim.)
2566 s., 195 €, kestotilaushinta 146,25 €

Suomen Laki III 2010
Tuomas Kokkonen (toim.)
2518 s., 195 €, kestotilaushinta 146,25 €

 
www.talentumshop.fi

Tilaa tuotekirje
Peruuta tuotekirje
Palaute
YhteystiedotKerää kirjasto
Berner, Jungner, Kosonen, Linnonmaa, Mertala, Sarkola... 20 eturivin johtajaa kertoo näkemyksensä johtamisesta

Katso myös:

Yrityksen asiakirja- ja sopimusopas

Perintö ja testamentti

Elinkeinotulon verotus

Työpaikalla nähtävänä oltava lainsäädäntö 2011

Perhevarallisuusoikeus

Rikosoikeus ja oikeudenkäynti 2011


Tutustu seminaareihin:

Sopimusvastuiden ajankohtaispäivä, 1.12.

Hinnoittelu: hintamielikuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, 8.12.

Cloud Computing ja tietosuoja kansainvälisissä tietoverkoissa -brunssi 9.12.


Vahingonkorvaus-oikeuden tapausaamu, 15.12.

 


Voit tilata tuotekirjeen osoitteessa http://tilaukset.talentum.com tai perua kirjeen osoitteessa http://tilaukset.talentum.com/tilaukset/login.jsp. Jos haluat lähettää palautetta tai sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä kirjatilaus@talentum.fi
Tuotekirjeen osoitelähde: Talentumin kirjauutuudet -kirjeen tilaajat